Topp Tenn Tennis is opgericht door Peter Pollé in 1993, en overgenomen door Erik-Jan Ras vanaf 1 oktober 2022. Topp Tenn Tennis is momenteel actief in Heemskerk bij HTVA Assumburg. De tennisopleiding is bedoeld voor iedereen die wil leren tennissen of zichzelf wil verbeteren, ongeacht leeftijd, niveau of fysieke gesteldheid van niveau 9 (starter) tot niveau 1 (professioneel tennisser). Het verzorgen van tennislessen is onze hoofdzaak, maar daarnaast doen wij ook individuele of team coaching en geven wij advies aan trainers en clubbesturen. Sinds januari 2024 hebben wij ook de padel licentie behaald en kunnen dus ook padel les geven. In de toekomst hopen wij ook voor het padel een mooie club aan ons te binden.

 

Waar staan wij voor?

Betrokkenheid

Of we nu werken voor particulieren of voor een tennisvereniging. We vinden het belangrijk dat we de mensen kennen. Door onze betrokkenheid weten we wat er leeft, wat de wensen zijn. Daarom kunnen we maatwerk leveren en doen dat ook.


Leren , trainen, coachen

Soms nemen we de rol in van leraar, dan weer die van trainer en veelal ook coach. Als leraar rijken we je nieuwe kennis aan ; als trainer verbeteren we je vaardigheden die je al kan en als coach stimuleren we om je bewust te maken van je eigen kennis en vaardigheden en deze op een creatieve manier te gebruiken om tot een ( beter) resultaat te komen


Planmatig werken

We doen niet zomaar wat. We werken vanuit een (persoonlijk) plan dat is gericht op aanleren,  alsmede verbeteren van fysieke als mentale vaardigheden. Daarnaast is er veel aandacht voor oplossingsgericht handelen tijdens trainingen en spelvormen. We stimuleren daarmee creativiteit bij de tactiek en mentale veerkracht.


Prestatiegericht werken

Bij ons kom je om wat te leren en niet om je met weinig inhoud leuk bezig te houden. We houden je actief bezig met als doel dat je elke keer leert om jezelf te verbeteren in de diverse aspecten van tennis. We willen dat je zichtbaar resultaten haalt op wat voor manier dan ook. Dat hoeft niet alleen te betekenen in wedstrijdresultaten, maar kan o.a. ook zijn dat je fitter, sterker en of betere beslissingen neemt tijdens het tennissen.

 

Wedstrijdtennis stimuleren

We stimuleren dat al onze leerlingen wedstrijden gaan spelen. De ervaring leert dat diegene die wedstrijden spelen het meest plezier in tennis hebben en deze sport ook langer blijven beoefenen, maar bovenal ook beter tennissen. Spelvormen zijn altijd een vast onderdeel van elke les/training. Doordat wij dit doen, gaan onze leerlingen nagenoeg allemaal ook wedstrijden spelen. Uiteindelijk bepaalt u natuurlijk zelf op wat voor manier u wilt tennissen. 

 

Alles is goed zolang u maar tennist!